BOLU / GÖYNÜK - Kuyupınar Ovaboyu İlkokulu

Nis

Bağımsızlık sembollerimizden biri olan Türkiye Büyük Millet Meclisi açılışının 104. yıl dönümü kutlu olsun. Ulu önderimizin dünya çocuklarına armağan ettiği milli bayramımız, okulumuz öğrencilerinin eğlenceli gösterileriyle renklendi. Velilerimiz de bu kutlu günde bizleri yalnız bırakmadılar. Davetimize icabet eden Kuyupınar Köyü Muhtarı Özgür ÖZTÜRK'e, Himmetoğlu Köyü Muhtarı Mehmet KAYA'ya, Kayabaşı Köyü Muhtarı Mesut AŞKIN'a ve Çayköy Köyü Muhtarı Selçuk TÜRK'e çok teşekkür ediyoruz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programının hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarımıza, mini kermesimizi düzenleyen Müdür Yardımcımız Nuray KAYA GÜNGÖR'e ve kermesimize yaptıkları lezzetlerle katkı sağlayan velilerimize sonsuz teşekkür ediyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü okulumuz ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin katılımıyla saygı ve minnetle anıldı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'mızın Kabulü programı büyük bir beğeniyle izlendi.

May

Programda emeği geçen bütün öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.